Használati útmutató

Ez egy általános útmutató alap szettekhez. Minden terméklapon talál leírást az adott termék használatára vonatkozóan.

Az akkumulátor:
Az újonnan vásárolt akkumulátorok a legtöbb esetben 60-70%-os töltöttségi szinten vannak. A vásárlás után nem kell tölteni őket, nyugodtan használatba lehet venni. Az első töltések alkalmával nem kell kisütni az akkumulátorokat. Ha lemerül, 2-3 óra alatt feltöltődik.
Az akkumulátorok rendelkeznek zsebzár funkcióval, melyet egymás után 5 klikkeléssel lehet be/kikapcsolni. Ha megnyomja a gombot, és az nem világít, akkor a billentyűzár be van kapcsolva, és fel kell oldani használat előtt.
A töltőn található LED jelzi a töltés állapotát. Pirosan világít amíg tölt, zöldre átvált ha kész. A hálózati adapteren lévő piros LED folyamatosan világít, nem kell figyelembe venni. Az USB töltő a mérvadó.

A patron feltöltése folyadékkal:    
Távolítsa el a szipkát (menetes)
A patront enyhén megdöntve tartsa, és a falán folyassa le a folyadékot. Ügyeljen rá, hogy a középső nyílásba ne jusson folyadék.
Tekerje vissza a szipkát a patron tetejébe.

Első töltésnél ajánlott többször fejjel lefelé állítani, hogy az üvegszál elég nedves legyen.
Tekerje rá az akkumulátorra.
Amíg szívja, csak addig tartsa nyomva az akkumulátoron található gombot.
Az elektromos cigit hosszabban és gyengébben kell szívni, mint a hagyományos cigit, ez által intenzívebb ízeket és nagyobb gőzt kapunk.

Tisztítás, karbantartás:
Mindig ügyeljen, hogy a csatlakozók tiszták legyenek. Különös figyelmet igényel az akkumulátor tetején lévő, valamint a patron alján található csatlakozó szárazon tartása. Töltés előtt célszerű megtörölgetni az említett csatlakozókat egy papírtörlővel.
A patron tisztításáról megnézhet egy videót a weboldalunkon a patron leírásánál: www.ecigimester.com

Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.