Készlethiány!
E-mail cím, melyre értesítést küldünk, ha újra elérhető lesz:


Küld Bezárás
Készlethiány!
E-mail cím, melyre értesítést küldünk, ha újra elérhető lesz:
Küld Bezárás
Micro ADC II Patron

Micro ADC II Patron

  • Gyártó: Smoktech
  • Cikkszám: 32226
  • Hűségpont: 130
  • Készlet információ: Készleten
  • Ár: 2 600 Ft-tól

  • Nettó: 2 080 Ft
  • Ár hűségpontokban pontokban: 2600

Lehetséges opciók

  - OR -  

A Micro ADC II a Smoktech legújabb fejlesztésű szériájának első tagja, mely számos újítással bír elődeihez képest. Legfontosabb innovációja, mely magasan a többi eGo méretű integrált patronok felé emeli a Micro ADC II-t, az a paláston elhelyezkedő levegőszabályzó. Egy gyűrű segítségével állíthatjuk kedvünk szerint, hogy mennyi levegő áramoljon szíváskor a porlasztóhoz. A T-Dux szériához hasonlóan a porlasztófej egy kerámia csészében helyezkedik el, mely elősegíti a folyadék áramlását. Szerkezete a cartomizerekéhez hasonlatos, hisz itt is ugyanaz az anyag övezi az ellenállás huzalt, akár a kartomizerekben, ezzel kizárva az esetleges megfolyást, viszont élményben az alsókazános patronokét nyújtja. Csöndesebb működés jellemzi, mint a T-Duxot.

 Ez a legújabb generációs alsókazános patron, mely minden részében felújítható. A kazánrész egy foglalatba csavarható és cserélhető, így tulajdonképpen a patronunk örök életű darab, csak egyszer kell egyben megvenni. Anyaga rozsdamentes acél és Pyrex üveg, mely nem reped, nem törik könnyedén. A palást és a szipka egy darabból áll, így itt sem tud szivárogni patronunk.

Íz visszaadása a legjobb az alsókazános patronok világában. Az eddig ismert ízek sokkal intenzívebben, töményebben fognak átjönni. Nincs folyás, nincs szörcsögés.

Kétféle porlasztófej rendelhető hozzá:

  • Micro Core: a Micro ADC-ben levő porlasztófej
  • M-Core-A: folyadék áramlás szabályzóval ellátott porlasztófej. E-liquidünk sűrűségéhez igazodva állíthatjuk egy gyűrű eltekerésével a porlasztóba jutó flyadék mennyiségét, így nem fog égetni egy nagyobb VG tartalmú liquiddel sem, vagy folyni egy hígabb levessel.

Patron
Űrtartalom 2,0ml
Ellenállás 2,1ohm Dual Coil
Csatlakozó eGo
Cserélhető porlasztó Igen
Anyaga Rozsdamentes acél és pyrex üveg
Cserélhető drip tip Nem
Felülről tölthető-e? Nem
Szín Fekete/SS/Pink/Kék

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
    Rossz           Jó
Kapcsolódó termékek